Målar foder och fönster

Denna helgen har vi målat! Först slipades karmar, foder och fönster. Hur tråkigt som helst, men det gick undan när man är flera.

Vi har grundmålat det mesta och även målat några karmar och fönster med täckfärg. Vilken skillnad!!! Om man jämför med hur de ser nu då var de pissgula innan! Rummet blev så mycket ljusare, trodde inte det skulle göra så mycket.

I barnrummet har vi använt Tapetväck, ett medel som löser upp tapeter, för att få bort allt. Vi har fått ta bort att då det blev fruktansvärt ojämnt. Betongen ska blottas och sedan ska vi bredspackla rummet.

Vi fick även hjälp med att slipa trappräcket. Förra ägaren hade en katt som tydligen har sprungit upp och ner längs räcket.. Men nu är det jämnt. Tidigare har vi funderat på att måla räcket vitt och ha stegen är träfärg (ek). Men nu fick vi en idé utifall man inte skulle lacka alltihopa i högglans...? Hm, det är en bit tills vi tar det beslutet, då hinner vi bestämma oss! :)

Veckan som kommer ska vi jobba hårt, det känns som vi har hamnat lite efter i vårt tidsschema på grund av den där jäkla magsjukan förra helgen!! Denna vecka ska alla fönster och karmar bli klara, vi ska börja måla elementen samt ge oss på taken igen. Robin har vi rivit lite i köket, men han är inte helt klar än med överskåpet och garderoben.

Spotify är guld värt när man renoverar i huset förresten, timmarna blir avsevärt kortare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com


RSS 2.0