Söndag

Idag rev vi ytterligare i huset. Barnen lämnades hos mormor och jag och Robin begav oss till huset för att fortsätta riva tapeter. Denna gång hade vi med oss lite mer verktyg och rivandet gick galant! Vi fokuserade på barnens sovrum och skrapade bort i stort sett allt!

Under dagen har även fått hjälp från Robins mamma Gunnel och syster Andrea. Även min lillasyster Karolina dök upp och hjälpte till. Robins pappa Lothar dök upp vid tolvtiden och bjöd oss på fika. Han har en del verktyg själv, så Robin och han ska spraymåla en hel del nästa helg, bland annat taken.

Under dagen skruvade vi loss samtliga köksluckor, två skåpsdörrar i hallen, slipat  och rivit i kontoret och tagit bort taklisterna i vardagsrummet. Andrea slipade bort tapeterna på skåpsdörrarna så nu ska de bara tvättas och sedan målas!

Vi insåg att vi inte ska skrapa mer i hallen, då vi gjorde mer skada än nytta. Planen är att nästa gång jämna till det vi skrapat och spackla. Sedan så ska vi nog tapetsera väggen direkt i hallen.

Jaa... Det är en hel del att göra. Vi har inte tråkigt i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com


RSS 2.0