Nya golv

 
Det händer en hel del här på Villa Marunga, även om jag inte bloggar om det.Nyligen la vi in nya golv på övervåningen och i hallen. Vi kunde inte varit nöjdare, det blev ett otroligt lyft!
Tidigare hade vi plastgolv i hallen som var så torrt att det spruckit vid listerna. På övervåningen fanns det tidigare en beigegul heltäckningsmatta i allrummet och en brun nålfiltsmatta i sovrummet, hiskeligt fula! Vi kunde inte heller förstå varför man lägger in en heltäckningsmatta när det finns en öppen spis...
Vi valde vinylgolv från Gerflor Texline, slitstarkt och behagligt att gå på. Det är även ljuddämpande, vilket är rätt skönt att ha så man slipper smyga på övervåningen..:) Vi valde samma golv i sovrummet som i allrummet, dels för att det var väldigt vackert, men även för att vi ville ha det enhetligt. Lounge Exotic heter just detta golv, som har lite röda toner i sig. 
Nere i hallen valde vi ett vinylgolv som heter Borie Stone Black. Vi ville ha en känsla av stengolv, det vill säga att man tog in naturen. Vi har ju redan panelvägg, så den känslan av natur finns ju redan och vi ville helt enkelt förstärka den. Sedan så syns ju inte heller smuts, grus och fläckar lika lätt på ett sånt golv, vilket vi kommer dras med ett par år framöver..;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com


RSS 2.0